Тиждень англійської мови

З 26.02 у нашому закладі проходив Тиждень англійської мови.

Учні поспілкувались та переглянули презентацію про англомовні країни. Першокласники намалювали свою улюблену літеру англійського алфавіту, інші учні презентували слова - ось і виставка малюнків. Учасники всеукраїнського конкурсу з англійської мови "Гринвіч" отримали сертифікати. Золотий - Єва Шеремета , срібні - Вова Мельник та Грушовенко Аліса, бронзовий - Анжеліка Дерев'янко (3 клас). Вітаємо всіх учасників!!!!

У вівторок відзначився другий клас - учні поринули у калейдоскоп дидактичних ігор на тему "My favourite food". Завдання були захопливі, всім сподобалось, особливо лексичне доміно зі смаколиками.

Середа - день капелюшка та краватки. Леді та джентльмени активувалися. Це не вплинуло на продуктивність навчання, але настрій був у всіх прекрасний. Екватор тижня англійської мови дістався учням 1-А та 1-Б класів нашого закладу. Ми вивчили англійський алфавіт і організували party "I know my ABC's". Розвага вдалася, гості та діти задоволені.

Естафету тижня англійської мови підхопили третьокласники. Їм пощастило найбільше - розвага "Photoday" на свіжому повітрі та ще й з телефоном. Учні ділились на команди, обирали фотографа і робили фото відповідно до завдання. Наприклад, Take photo where you all are sleeping ( Зроби фото, де ви всі спите) або You are singers. Take photo of your concert (Уявіть, що ви співаки. Зробіть фото вашого концерту). Бачили б ви ті кадри!

Ось і останній день тижня англійської мови. За діло взялися найстарші в нашому закладі - учні четвертого класу. Активуючи всі свої знання, командами виконували цікаві ребуси, кросворди, грали в настільні дидактичні ігри. І не обійшлось без гаджета - робили теж фото відповідно до завдань. Найбільше сподобалось селфі кумедних облич. Ось результати.

У рамках тижня англійської мови були активними і наші дошкільники. Діти середніх груп вивчали назви улюблених страв англійською, вихованці старших груп в іграх складали речення про свої улюблені іграшки, адже ми навчаємось граючись. Цікаво?

Загалом, тиждень був насичений, веселий, продуктивний, а головне - дітям сподобалось!

Кiлькiсть переглядiв: 17

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.