До Міжнародного дня рідної мови

Не говори: "В нас мова солов'їна",
Бо мова вище, ніж пташиний спів.
В її скарбниці – доля України,
Глибинна таємниця правіків.
Вона нуртує джерелом криничним,
Із попелища феніксом встає.
Для нації вона гарант на вічність,
Тому її так люто ворог б'є.

Наша рідна мова - найкраща!!! Нею освідчувались у коханні наші бабусі і дідусі, наші мами і тата. Ще рідну мову називають материнською, бо перші мамині слова, перші співаночки та колисаночки передаються дітям з молоком матері. Рідна мова, то наше багатство, наш дорогоцінний скарб! Плекаймо ж рідну мову! Шануймо та оберігаймо її! Бо без мови немає народу!

Під час тематичного заняття з музичного мистецтва, присвяченого Міжнародному дню рідної мови, наші дошкільники переконалися, що українська мова дуже багата, неповторна, розмаїта, та дійшли висновку, що її потрібно вивчати, плекати, берегти та поширювати.

Учні 1-Б класу люблять рідну мову та вчяться гарно і правильно нею говорити.

Учні 2 класу провели цікаву вікторину. Виконавши усі завдання, учні довели, що рідна мова є найціннішим скарбом держави.

Любіть, мрійте, творіть, співайте, досягайте вершин з рідною мовою! Зі святом!

/Files/images/23_24_nr/novini/zima/mova/1.jpg/Files/images/23_24_nr/novini/zima/mova/2.jpg/Files/images/23_24_nr/novini/zima/mova/3.jpg/Files/images/23_24_nr/novini/zima/mova/4.jpg/Files/images/23_24_nr/novini/zima/mova/5.jpg/Files/images/23_24_nr/novini/zima/mova/6.jpg/Files/images/23_24_nr/novini/zima/mova/7.jpg/Files/images/23_24_nr/novini/zima/mova/8.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 4

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.