Алгоритм прийому дітей в дошкільний заклад та повернення додому

/Files/images/19_20/novini/1.png

/Files/images/19_20/novini/3.png

/Files/images/19_20/novini/2.jpg

Батьки, які планують водити дітей у дошкільний заклад, велике прохання ОЗНАЙОМИТИСЯ З ІНФОРМАЦІЄЮ ПРО ПРИЙОМ ДІТЕЙ, А ТАКОЖ УМОВАМИ ЇХ ПЕРЕБУВАНЯ НА ПЕРІОД КАРАНТИНУ В ДИТЯЧОМУ САДКУ!
1. На період карантину в закладі скасовуються всі заходи, свята, колективні ігри, сенсорні заняття, заняття з ліплення, аплікації.
2. З групи вилучаються майже всі іграшки (крім тих, що можна легко продезинфікувати), книги, пазли, різні театри, килими!
3. Буде дотримуватися дистанція в розсаджуванні дітей під час прийому їжі, миття рук, сну, перевдягання, прогулянки, ігор.
4. Ранковий прийом дітей проходить на майданчику і закінчується о 8.30. Потім вихованці з педагогом заходять в групову кімнату на сніданок, після 8.30 діти не приймаються навіть, якщо ви попередили про запізнення.
5. Ранковий температурний скринінг проводиться ртутними термометрами на майданчику відразу після прийому дитини. Тому батьки, які будуть приводити дитину в садок, повинні розраховувати СВІЙ ЧАС ЗРАНКУ!
5. У разі якщо вранці при прийомі у дитини виявили температуру вище 37.2, вона в садок не приймається.
6. Якщо на протязі дня у дитини виявили температуру вище 37.2, її відразу ізолюють та повідомляють батьків, які повинні у найкоротший час забрати малюка з закладу.
7. Якщо дитина протягом дня чхає, є нежить, кашель, дитину забирають додому і приймають в садок тільки з довідкою від лікаря. (Не важливо це алергія, аденоїди або інше)
8. Свої іграшки приносити в дитячий садок заборонено.
9. Прохання до батьків забирати дітей з майданчика в період з 16.00-17.00, коли група вийшла на вулицю (у зв’язку з необхідністю педагога перемити та продезінфікувати іграшки, підготувати групу та майданчик до наступного робочого дня).
10. Якщо вам необхідно забрати дитину раніше, ви маєте попередити вихователя по телефону та почекати на вулиці, поки педагог збере та виведе дитину з закладу. Батьки не допускаються в приміщення дитячого садка!
Шановні батьки, ще раз покажіть своїй дитині, як ПРАВИЛЬНО МИТИ РУКИ І ПОЯСНІТЬ ЯК ВАЖЛИВО ДОТРИМУВАТИСЬ ДИСТАНЦІЇ!
Кiлькiсть переглядiв: 592

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.