Олімпійський тиждень та Олімпійський урок в НВК №1

З 5 по 9 вересня в нашому закладі пройшов Олімпійський тиждень, метою якого було: формування елементарного уявлення про олімпійські ігри, їх символіку. Закріплення знань про суть та символіку олімпійського руху, розширенння уявлень про різновиди олімпійських видів спорту. Вдосконалення навичок виконання основних рухів в процесі проведення спортивних ігор, естафет.
З метою реалізації поставленої мети педагогами НВК проведено ряд заходів, серед яких - спортивні змагання з легкої атлетики, виставка літератури на тему:"Історія Олімпійських ігор". Кульмінацією тижня став Олімпійський урок, гостем якого був Валентин Івасюк, багатократний чемпіон України, бронзовий призер Ченпіонату Європи.

/Files/images/16-17_nr/novini/olmpyskiy_urok/Розпочинаємо змагання.JPG/Files/images/16-17_nr/novini/olmpyskiy_urok/Маша і Ведмідь на Олімпійському святі.JPG /Files/images/16-17_nr/novini/olmpyskiy_urok/Бесіда зі спортсменами.JPG/Files/images/16-17_nr/novini/olmpyskiy_urok/Спортивні здобутки 2 (1).JPG/Files/images/16-17_nr/novini/olmpyskiy_urok/Спортивні здобутки.JPG/Files/images/16-17_nr/novini/olmpyskiy_urok/Призи з рук чемпіона.JPG/Files/images/16-17_nr/novini/olmpyskiy_urok/Селфі з чемпіоном.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 402

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.